Jeg planlægger lige nu at tage min knallert og bare skride ud i Jylland og se hvad jeg kan se før sommeren er omme. Jeg er ikke en uerfaren weekend-warrior på nogen måde, men jeg ved intet om knallerter.

Jeg fik den gratis for 2 år siden og den er selv måske 4 år gammel. Den har ikke været behandlet fantastisk men den har heller kørt så meget igen.

Kan en knallert godt holde til at køre 8 timer om dagen, i op til flere dage i streg? Er det noget jeg skal være opmærksom på? Er det noget værktøj eller tilbehør jeg absolute burde tage med nu hvor jeg ikke bare lige kan trække den ned til T-Hansen? Jeg er ikke bange for at blive strandet eller smadre den. Hvis den gør i stykker så er livet bare sådan, jeg kan sagtens komme hjem igen. Det vil bare være trist hvis det var noget der nemt at fixe på stedet.

Det er en VGA Explora Euro 4 Tak på forhånd for input

  • Cheesebaron@feddit.dk
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Giv den et lille service med ny olie, og jeg tror du sagtens kan klare turen. Knallerter er det primære transportmiddel i mange lande, hvor de bliver kørt hårdt, som taxaer osv. Så kan ikke forestille mig det skulle være et problem, medmindre den har det dårligt mrkanisk.

  • timroerstroem@feddit.dk
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    0
    ·
    1 year ago

    Jeg ved heller ikke noget om knallerter, men at dømme ud fra min nabos teenageknejt, så skulle det ikke være et problem.

    Prøv at spørge din lokale cykelhandler (af den slags som også forhandler knallerter), han vil – især når nu vi snakker Jylland – være mere end begejstret for at svare på dine spørgsmål.