Hej til alle de nye! @RanFromReddit@feddit.dk, @Max@feddit.dk, @LightningHaqeem@feddit.dk, @ben@feddit.dk, @bobslaede@feddit.dk, @ObtuseRecluse@feddit.dk, @leds@feddit.dk og @fuckgradigeudlejere@feddit.dk

Jeg går ud fra det er Reddits API politik der får mange til at flygte nu om dage. Hvordan fandt i dog frem til feddit.dk?

I må endelig gerne fortælle andre på /r/Denmark omkring siden da jeg ikke selv kan gøre det, da det betragtes som selvpromovering.

EDIT2: Det lader til at /r/Denmark mods fjerner posts om Feddit.dk (men ikke kommentarer?), selvom de ikke er fra mig.

EDIT: Hvis du ikke får en velkomst-besked her inden for 24 timer betyder det at din ansøgning er blevet afvist. Du kan kontakte mig på Reddit hvis du har spørgsmål.

  • Andreas@feddit.dk
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    2
    ·
    1 year ago

    Nej, vill ni ha Skåne måste ni också ta alla därinne. No refunds.

    (Det är inte jag som nedröstar er förresten. Dansk styre över hela Sverige låter inte så dåligt när man ser på vår regering)

    • RedFoxDK@feddit.dk
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      okay, men så kun hvis de kan bestå vores sprog og kultur test. Ellers bliver de sendt til nord Sverige. De bliver nød til at vise, at de gerne ville være statsborger.

      Det är inte jag som nedröstar er förresten. Hvem end som har gjort det, det må de om. Jeg forsætte livet som ingen ting var sket

      • Andreas@feddit.dk
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        1
        ·
        1 year ago

        Nä nä, tar ni landet måste ni också ta allt inuti, på gott och ont. Vill du upp till norra Sverige måste ni komma hit och ta över oss också.