Kuten otsikko kertoo, haussa olisi joku kevyt sovellus frisbeegolfin tulosten kirjaamiseen, mielellään sellaisena jossa löytyisi myös ratoja. Aiemmin käytin vuosia Frisbeegolf Suomi -appia, mutta huomasin sen toiminnan ikävä kyllä loppuneen.

Kokeilin jo frisbeegolfradat.fi -sivulla suositeltuja Udiscia ja DiscgolfMetrixia, mutta log-in wallit ja maksullisuus ei houkuta käyttämään, kun tulee lähinnä höntsäiltyä kavereiden kanssa.

Upsia myös kokeilin, mutta sen raivostuttava, tyhmennetty käyttöliittymä taasen saa näkemään punaista. Harmillista että sellainen typerä ui-suunnittelu on rantautunut myös Suomeen.

Olisiko siis suomilemmyillä hiljaista tietoa tai muita vinkkejä joistakin kevyistä sovelluksista?

  • rautapekoni@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    2
    ·
    3 months ago

    Eipä taida Upsin, Metrixin ja Udiscin lisäksi kamalasti muita sovelluksia olla josta löytyisi ratahakukin. Aikanaan käytin jotain ilmaista golfiin tarkoitettua kirjanpitosovellusta, mutta siirryin sitten kuitenkin Upsin käyttäjäksi kun kaveritkin. Samaa mieltä, että sen käyttöliittymä on aika ärsyttävä.

  • Kallioapina@lemm.eeOP
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    1
    ·
    edit-2
    3 months ago

    Jos joku sattuu tätä myöhemmin lukemaan: päädyin käyttämään Discores -nimistä appia. Ei ratoja, ilmainen mutta sentään kunnollinen käyttöliittymä.