Viimeaikoina pyöräetu on saanut ainakin YLEllä kohtuullisesti “palstatilaa”. Mites suomisopulit? Kiinnostaako pyöräetu? Ajaako moni työsuhdefillarilla? Kokemuksia?

  • XTL@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    4
    ·
    10 months ago

    Tunnen muutamia tyytyväisiä. Itsellä ei niin kiinnosta. Pyöräillen vanhalla kalustolla ja lähes nolla budjetilla niin kuin ennenkin.

    Mutta hienoa kun tällainen systeemi on tukemassa niitä jotka siitä hyötyy. Pyöräily on tehokasta ja terveellistä ja turvallista eikä sitä ole tässäkään maassa liikaa.

  • redfellow@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    4
    ·
    10 months ago

    Ite otin tän alkukesästä. 100e/kk itse hankittuna, mutta 53e/kk edun kautta. Helkkarin hyvä etuus 👌

  • JRaccoon@discuss.tchncs.de
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    3
    ·
    10 months ago

    Meillä työnantaja tarjosi tuota vaihtoehtoa, jossa koko lysti menee työnantajan piikkiin, eli ei vähennetä palkasta. Kahden vuoden jälkeen pyörän sai lunastaa itselleen maksamalla 25% alkuperäisestä hinnasta, jonka jälkeen myin lähes iskemättömän (alle 500 km ajettu) pyörän kaverialennuksella, mutta kuitenkin niin, että itse jäin hyvin voitolle.

  • pipariturbiini@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    2
    ·
    10 months ago

    En itse koe tarpeelliseksi kun on pyörä jo omasta takaa. Ja kaupunkipyörillä tulee Helsingissä lähinnä liikuttua, ei tarvitse huolehtia varastetaanko pyörä, oli se sitten oma tai työsuhdepyörä.

  • Taival@suppo.fi
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    2
    ·
    10 months ago

    Otan varmaan jossain välissä, nyt kun muuttanut pois asuinalueelta jossa uusi sähköpyörä olisi varmasti lähtenyt kuukauden sisään kävelemään. Toivoisin kyllä edun uudelleen miettimistä niin, että olisi yhtä lailla kannattava kaikille. Onhan tuo nyt vähän perverssiä, että minulle hyvitetään pyörästä lähemmäs puolet mutta 2000/kk tienaavalle vain neljännes.